1 Follower
19 Ich folge
elliottassoc

Adelheid Eisenberg

Elliott and Associates Global Energy Review Europe Tokyo Paris Asia: Talouspolitiikka vaatimukset

 1. Annetaan epävarma maksutase ja julkisen talouden tilanne ja korkea inflaatio ja alhainen talouskasvu, PML-N hallitus oli joitakin selkeitä valintoja tehdä taloudellisesta johdon otettuaan valan.

   

  Hallitus voisi näyttää ennakointi ja valtiomiehen ja ottaa poliittisen riskin ottaa käyttöön rakenteellisia uudistuksia ja vetää talouden ulos kriisistä kestävälle pohjalle tai edelleen jotenkuten kerjäämällä ja lainanotto ja lisäys, että talouden parannuksia tapahtuu tai matkalla.

   

  Hallitus voisi vahvistaa taloudellisten instituutioiden parempaa talouden ohjausjärjestelmää tai pitää ne sen peukalon henkilökohtaisen edun ja kunnian ja vallan keskittyminen poliittiseen käsissä. Se voisi ammattimaisemmaksi talouden johtoryhmä antamaan luotettavia neuvoja poliittisen johdon kääntyä ympäri taloutta tai politisoida / byrokraattisen taloudelliseen päätöksentekoon antaa vuokratuottojen sen suosikki ihmisiä.

   

  Se voisi lisätä määrärahoja sosiaalialaan ja rakennettaessa olennaista taloudellista infrastruktuuria tai varaamalla niukkoja varoja sen lemmikki megaprojects. Se voisi laajentaa sen horisontti huolehtia taloudellisten etujen kansan enemmistön tai käyttäytyä kuin hallitus rikas, rikas ja rikas. Lyhyesti sanottuna, se voisi mennä vaihteeksi tai säilyttää status quo talouden hallintaan.

   

  Suurin osa sen tekemät valinnat ovat toistaiseksi ylläpidosta status quo. 15 ensimmäisen kuukauden kuluessa sen hallintaoikeus, PML-N hallitus on harjoittanut syyttää edellisen hallituksen talouden huonoa hallintoa ja sitten tehdä samoja asioita edellisen hallituksen syytettiin - taloudellinen tilkkutäkki, joka perustuu ulkomaisia ​​kerjäämiseen ja lainanoton välttämiseksi ulkomaisen velan default / valuutta kriisi ja liiallinen kotimainen pankki lainanoton rahoittaa budjettivaje.

   

  Vaikka kritisoi edellisen hallituksen tuttavien suosimista ja lahjontaa, se teki nimityksiä ylätasolla State Bank of Pakistan ei-ansioihin näkökohdat ja rikotaan keskuspankki ja rahapolitiikka edistää poliittista ja henkilökohtaista asialistalla.Liittovaltion hallitus Liikevaihto oli alisteinen valtiovarainministeriö, joka saneli sen kohderyhmä tulojen keräämistä, joita ei voida saavuttaa ilman verouudistuksia.

   

  Suunnittelukunnan pois pelistä ja sen ammattitaitoinen henkilökunta teki merkitystä talouspolitiikassa.Tilastokeskus on paineistettu tuottaa hintojen ja tuotannon tilastoja, jotta ne näyttäisivät hyvältä. Prosessissa keskitytään taloudelliseen päätöksentekoon käsissä valtiovarainministeri, talouden johtoryhmä on tehnyt ammatillisesti erittäin heikko. jatkaa lukemista

   

  Lue lisää – Elliott and Associates

   

Quelle: http://www.thenews.com.pk/Todays-News-9-271784-Economic-policy-imperatives