1 Follower
19 Ich folge
elliottassoc

Adelheid Eisenberg

Elliott and Associates: organisationskonsult Specialist

Alla mänskliga organisationer, vare sig det är en business corporation, areligious valör eller en statlig institution, har commonstructural och operativa funktioner som vi kan nastan titta på dem asliving organism som skildrar en uppsättning beteendemönster. Som sådan, uppgiften att programmering eller hantera funktionen av en organisation kan åstadkommas med vissa principer som gäller inom den dynamiska system och processer inblandade i en organisation.

 

Elliott and Associates har vuxit till en ansedd organisatoriska utveckling konsult (ODC), en unik och lyhörd resurs för den moderna organisationen. Som en ODC, därför kan Elliott and Associates ge sina kunder samråd och problemlösning tjänster relaterade till deras organisation och dess personalbehov.

 

En stab av erfarna experter från Elliott and Associates står redo med kompetens att ge specialiserad hjälp behövs för att nå positiva resultat i organisationsutveckling, leder till en effektivare och mer produktiv organisation. Elliott har således tagit titeln av en specialist i "Organisatoriska Fitness", som det med rätta förtjänar.

 

Med sin mer än två decennier av meriter i att hjälpa organisationer att blomstra och fungera framgångsrikt, har Elliott and Associates fått många möjligheter att visa värdet av sina tjänster i olika anställningsförhållanden. För att nämna några, skolor, banker, sociala myndigheter, medicinska skolor, statliga kontor, har sjukhus och tillverkande företag sett de positiva resultaten av kunskaper och tjänster av ODC.

 

Människor gör en värld av skillnad. I slutändan ger teknik bara oss verktyg medan människor ger oss den inre motivationen och de primära resurser som gör för en verklig nytta organisation som kan betjäna de mångskiftande behov i samhället.

 

I slutändan anser Elliott and Associates följande:

 

- Förfaranden uppfyller inte produktionskvoter. Människor gör.

- Maskiner inte irritera kunder eller vinna deras förtroende. Människor gör.

- Modern teknik kan inte skapa eller hantera avdelningar. Människor kan.  

- Rapporter eller kvoter eller produkter eller tjänster som gör din organisation speciella. Dina människor eller anställda gör.

 

Med sin breda erfarenhet i utvecklingen av mänskliga resurser, kan Elliott and Associates hjälpa en organisation bygga och underhålla en ännu mer lyhörd och lönsam organisation. Varje organisation har unika karaktär och mål. Genom att fokusera på tre huvudsakliga områden av intresse, Elliott and Associates hjälpa en organisation uppnå positiva resultat i sina program, nämligen:

 

  1. anställdas bedömning

 

Anställa medarbetare kan vara en svår och kostsam verksamhet. Det är inte så enkelt som att läsa en sökandes CV. Ofta visar saker inte sig väl på grund av vissa faktorer som rör enskilde och företaget. Mellanmänskliga relationer kan förstöra en fin organisation lika enkelt som brist på försäljningen kan. Ordet kan gå runt och sådan negativ PR kan ge en hela företaget – eller en religiös grupp eller politiskt parti – ner till rännstenen.

 

Anställdas moral och andra potentiella negativa influenser kan bestämma kundnöjdhet och försäljning för alla företag. Endast en korrekt och effektiv psykologisk bedömning kan tröska ut de osynliga faktorer som avgör hur en medarbetare kommer att bete sig i en organisation.

 

På ODC, har Elliott and Associates noggrant identifierade och tillverkade de bästa psykologiska tester som statistiskt effektivt fastställa mänskliga förmågor och personlighetsdrag. Anställd utvärderingsrapporterna arkiverat i anställda poster är inte bara för nya medarbetare men som värdefulla verktyg under arbetet av anställde. De komma till hands under främjande, teambuilding, disciplin, konfliktlösning, omplacering, uppsägning, pension förberedelse och successionsplanering. Gissa och risker elimineras när man kommer med beslut som rör medarbetarens status i någon organisation.

 

  1. employee Assistance program

 

Personliga problem utgör merparten av de frågor som ställs av organisationer när det gäller anställdas prestandaproblem. Även den bästa anställd kan återges nästan värdelösa om de har personligt eller hälsa frågor som återkommer ständigt.

 

Och det finns andra faktorer, såsom ekonomiska problem, missbruk, känslomässiga problem, stress, familjefrågor och många andra faktorer kan allvarligt undergräver anställd prestanda och organisationens produktion.

 

På ODC, har Elliott and Associates noggrant identifierade och tillverkade de bästa psykologiska tester som statistiskt effektivt fastställa mänskliga förmågor och personlighetsdrag. Anställd utvärderingsrapporterna arkiverat i anställda poster är inte bara för nya medarbetare men som värdefulla verktyg under arbetet av anställde. De komma till hands under främjande, teambuilding, disciplin, konfliktlösning, omplacering, uppsägning, pension förberedelse och successionsplanering. Gissa och risker elimineras när man kommer med beslut som rör medarbetarens status i någon organisation.

 

Elliott and Associates Employee Assistance Program personal har rekommenderat tusentals anställda och deras familjer på att producera en mer produktiv och pålitlig arbete personal. Många forskningsstudier har burit ut att hjälpa arbetstagare att hantera deras personlig eller familjär problem kan leda till en friskare, mer produktiv och ekonomiskt livskraftig arbetar personalen inom en organisation.

 

  1. organisationsutveckling och utbildning

 

Elliott and Associates ODC personal kan samarbeta med organisationen att fastställa effektiva sätt att realisera dina affärsmål. Förfarandet innebär att först genomföra en organisation utvärdering genom personliga intervjuer och med anonyma enkäter. Sedan, efter fastställande av utbildningsbehov, specialdesignade workshops och utbildning paket genomförs för att förbättra arbetsprocessen, enligt till personliga eller team prestanda. Som en följd problem som kan uppstå i organisationen kommer att behandlas därför genom utvärderingar och rekommendationer för lämpliga åtgärder, såsom omställning eller omorganisation.

 

En organisation kan bara frodas om de människor som kör och driva företaget har en sund samordning form inifrån och ut. Elliott and Associates känner till ups-och nedgångar och ins-och-outs av hur det dynamiska organismen fungerar. Det hela börjar med att anställa rätt personer att passa den högra organisationen.